Kuinka tehdä ja käyttää talismaania onnea varten

Jotkut ihmiset ovat onnekkaita elämässä, kun taas toiset, jopa uskomattomilla ponnisteluilla, pysyvät edelleen pinnalla, mutta heidän ponnistelunsa ei kruunaa menestystä. Kohtalonsa parantamiseksi, aineellisen hyvinvoinnin houkuttelemiseksi ihmiset ovat pitkään käyttäneet onnentalismaania. Onnea amuletti on erityinen esine tai lisävaruste, jolla on erityisiä maagisia voimia ja joka auttaa omistajaansa erilaisissa elämäntilanteissa. Onnea tarjoava talisman voidaan ostaa erikoistuneista myyntipisteistä tai tehdä itsenäisesti.

Onnekkaita ihmisiä, jotka ovat parantaneet omaisuuttaan onnenkorun avulla

Kuinka talisman toimii

Amuletti onnea varten tai hurmaa onnea varten toimii seuraavan periaatteen mukaisesti:

Onnen amuletti auttaa tapaamaan oikeat ihmiset
  • houkuttelee elämään hyvinvointia, auttaa tapaamaan oikeita ihmisiä, saamaan hyviä uutisia;
  • onnen amuletti auttaa nousemaan uraportailla, parantamaan suhteita kollegoihin ja johtoon;
  • onnen ja onnen amuletti estää tapaamisia ja kommunikointia pahojen tahojen kanssa, auttaa saamaan hyviä ystäviä;
  • houkuttelee onnea liiketoiminnassa, lisää voittoja, liiketoimista tulee kannattavia, asiakasvirta kasvaa;
  • talismanin omistajasta tulee houkuttelevampi ihmisille, he alkavat kunnioittaa sellaista henkilöä enemmän;
  • tällainen amuletti tuo onnea, auttaa vaalittuja toiveita toteutumaan;
  • kaikki riidat ja tuomioistuimet ratkaistaan amuletin omistajan eduksi;
  • sen avulla on helpompi läpäistä kokeita, suorittaa haastatteluja;
  • henkilön onni kasvaa, hän alkaa voittaa erilaisissa arpajaisissa ja kilpailuissa.

On tärkeää muistaa, että onnekkaasta tulee kateellisten ihmisten kohde, joten ostaessasi tai teettäessäsi onnen talismanin omin käsin, on suositeltavaa käyttää samanaikaisesti talismaaneja, jotka suojaavat kateudelta, pahalta silmältä ja vaurioilta. .

Talismanin valitseminen onnea varten

Fatiman käsi tuo onnea, suojaa negatiivisilta

Ennen kuin teet talismanin onnea varten omilla käsilläsi, on suositeltavaa tutustua tällaisten amulettien merkitykseen. Tehokkaimmat onnen ja onnen amuletit ovat seuraavat esineet.

  1. Fatiman käsi. Ulkoisesti se näyttää kämmeneltä, jossa on kuvattu symboleja. Amuletti on erittäin vahva, tuo onnea, suojaa negatiivisilta. He asettavat talismaninsa töihin, taloon, ne on myös kuvattu vartalolle tatuoinnin muodossa.

  2. Punainen lanka. Tämä on vahva talisman, joka tuo onnea. Se voidaan tehdä itsenäisesti kotona.

  3. Keisarillinen kolikkohoukutella onnea ja onnea. Tämä onnen talisman houkuttelee menestystä ja taloudellista hyvinvointia. Erityisen vahva amuletti niille oman yrityksensä toimijoille, joiden ammatillinen toiminta liittyy läheisesti kauppaan, myyntiin ja muihin palveluihin. Se auttaa suojaamaan epäluotettavia kumppaneita, epäilyttäviä liiketoimia vastaan, houkuttelemaan asiakkaita, ostajia ja aktivoimaan liiketoiminnan kehittämistä.

  4. Slaavilaiset amuletit. Esivanhempamme ovat pitkään käyttäneet erilaisia talismaaneja houkutellakseen onnea ja onnea elämäänsä. Tällaisia symboleja oli tapana kuvata vaatteissa, taloissa ja käyttää niitä riipuksiin tai riipuksiin. Tärkeimmät talismaanit, joilla onnea houkuttelee:

    Serpentiini on yksi tärkeimmistä onnea houkuttelevista talismaneista.
    • kela;
    • Kolovrat;
    • sukupuolen symboli;
    • Perunov-väri;
    • Velesovik.

    Oli tapana luoda slaavilainen amuletti metallista, savesta, puusta ja kirjoa vaatteisiin.

  5. Rune amuletit. Tällaiset suojamerkit ovat suosittuja eri kansojen keskuudessa. Riimut, joita käytetään houkuttelemaan onnea ja menestystä:

    • Fehu;
    • Vunyo;
    • Ansuz;
    • Sielu.
  6. Hevosenkenkä. Tällainen menestyksen talisman on sijoitettu etuovien yläpuolelle aina sarvet alaspäin. Myös pienoishevosenkengän muodossa olevaa amulettia voidaan käyttää kanssasi.

  7. Apila. Toinen suosittu talisman onnea ja onnea varten on nelilehtinen apila. Voit käyttää tällaista symbolia avaimenperänä, minkä tahansa koristeena. Voit myös kuljettaa kuivattua ja löydettyä apilaa mukanasi lompakossa, laukussa tai kirjassa.

  8. Apilakoristelu on hyvä houkuttelemaan onnea
  9. kultakala. Se on kiinalainen onnen, vaurauden ja onnen symboli. Usein kiinalaiset laittavat koteihinsa akvaarioita kultakaloilla. On myös tapana sijoittaa tätä symbolia kuvaavia maalauksia tai hahmoja.

  10. kanin jalka. Tämä epätavallinen esine tuli meille muinaisista intiaaneista. Heillä oli riipus, jonka kaulassa oli kanin jalka. Se on vaurauden ja onnen symboli. Suositellaan käytettäväksi ihmisille, jotka tekevät liiketoimintaa.

  11. Kultainen avain. Tämä on voimakas maaginen esine. Se on parasta tehdä kullasta tai hopeasta. Sen avulla voit tuoda vaurautta, hyvinvointia elämään, voittaa vaikeimmatkin ongelmat ja vaikeudet.

  12. kissan silmä. Tämän mineraalin avulla ihmisestä tulee oivaltavampi, hän kehittää intuitiota, hän pystyy tunnistamaan lähestyvän katastrofin, ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin ajoissa. Tämä on erinomainen suoja häikäilemättömiä työtovereita ja liikekumppaneita, kateellisia ihmisiä ja pahantahtoisia vastaan.

Muita onnen amuletteja ovat:

Elefantin muotoinen hahmo tuo onnea uralla
  1. Norsu. Se on vakaan menestyksen symboli, tuo onnea uralla, houkuttelee aineellista hyvinvointia. Voit käyttää elefantin muodossa olevaa amulettia, voit asettaa lähellesi hahmon sen kuvalla.

  2. leppäkerttu. Viittaa onnen symboleihin, auttaa täyttämään vaalitut toiveet.

  3. Japanilainen omamori-laukku. Se sijaitsee talossa, toimistossa, autossa. Tämä talisman tuo menestystä, onnea, lahjakkuutta ja vaurautta.

  4. onnen kierre. Kierre on loputtoman liikkeen, menestyksen ja kassavirtojen symboli. Se kerää voimaa ja positiivista energiaa. Se auttaa nousemaan uraportailla, auttaa parantamaan suhteita johtoon, paljastaa johtajuusominaisuudet.

Käsintehdyllä amuletilla on voimakas voima. Siksi on parempi olla ostamatta valmiita tuotteita, vaan oppia tekemään amuletti onnea varten omin käsin.

Kuinka tehdä amuletti omin käsin

Kuinka tehdä hurmaa omin käsin? On olemassa yksinkertaisia tapoja tehdä talisman omin käsin kotona.

Pyydä onnea vahakynttilästä
  1. Vaha amuletti. Se on helppo tehdä yksinkertaisella kirkkokynttilällä. Talismanin valmistamiseksi sinun on varastoitava vahakynttilä, pyydettävä häneltä onnea ja onnea. Seuraavaksi kevyt, tippuva vaha tasaiselle pinnalle. Kun se kovettuu, irrota ja laita pala luonnonkangasta. Kanna tällaista talismaania mukanasi koko ajan tai ota se vaikeissa tilanteissa, kun tarvitset onnea ja onnea.

  2. Kolikon talisman. Kuinka tehdä talisman onnea varten opiskelussa ja työssä:

    • odota kasvavaa kuuta, laske hopea- tai hopeakolikko veteen niin, että kuu heijastuu siihen;
    • sano nämä sanat:

      "Voditsa-assistentti imee kuunvaloa. Kuten tämä valo tunkeutuu veteen, niin anna vaurauden tulla elämääni ";

    • jätä kolikko aamuun asti;
    • ota se ulos aamulla ja laita se käsilaukkuun tai punaiseen laukkuun.
  3. Voit myös tehdäonnen dollari. Ota yhden dollarin seteli. Kääri se kolmioksi ja laita lompakkoosi.

  4. Taita seteli kolmioksi saadaksesi onnen dollarin
  5. Piirrä tai veistä puuhunrune Fehu. Laita kukkaroon, taskuun tai kukkaroon. Tällaisen talismanin avulla houkuttelet onnea ja onnea elämääsi.

  6. Viehätys langoista. Ota 5 valkoista lankaa ja yksi helakanpunainen. Sido valkoiset langat keskeltä punaisella langalla. Sido viisi solmua sanoilla: "Neulon solmuja, houkuttelen onnea. Sidon solmut, onni tulee minulle. Piilota amulettisi, jotta vieraat eivät näe sitä.

  7. Kirjonta onneen. Voit kirjoa vaatteisiin symboleja, jotka houkuttelevat onnea ja onnea. Se voi olla mikä tahansa esine, josta pidät. On tärkeää valita kirjontaan vain luonnolliset langat, mieluiten punaiset. Kaikki työt tulee tehdä vain hyvällä tuulella ja hyvinvoinnilla.

  8. laukku onnea varten. Ompele pieni puuvillakassi. Laita siihen kourallinen viljaa, sokeria, vahaa kirkon kynttilästä. Toppi punaisella villalangalla.

Amuletin aktivointi

Käsintehty talisman on erittäin voimakas. Jotta se alkaa toimia maksimaalisesti, on noudatettava esoteerikoiden ja psyykkojen yksinkertaisia sääntöjä ja suosituksia:

On välttämätöntä noudattaa tiukasti esoteerikoiden sääntöjä ja suosituksia
  • älä koskaan kerro kenellekään, että onnistuit saavuttamaan positiivisen tuloksen talismanin avulla;
  • älä anna amulettiasi kenellekään, älä anna kenenkään koskea siihen tai tutkia sitä;
  • tehdä tällainen talisman vain terveenä ja hyvässä hengessä.

Tällaisen kohteen aktivointi on yksinkertaista. Tätä varten käytetään neljän elementin tehoa. Varaa kourallinen maata, vesiastia, avaa ikkuna ja sytytä vahakynttilä. Laske talisman maahan ja laske se sitten veteen muutamaksi minuutiksi. Seuraavaksi pidä kynttilää liekin päällä ja aseta se avoimen ikkunan lähelle. Pyydä apua jokaiselta elementiltä. Kun olet aktivoinut amuletin, voit käyttää sitä.

Onnellisuutta ja menestystä houkuttelevan amuletin voi ostaa valmiina erikoistuneista myyntipisteistä. Mutta esineellä, jonka ihminen tekee omin käsin, lataamalla sitä energiallaan ja positiivisilla ajatuksillaan, on paljon enemmän voimaa. Maksimaalisen tuloksen saavuttamiseksi talismanin työstä se on aktivoitava. Tällainen esine on myös puhdistettava säännöllisesti kertyneestä negatiivisesta energiasta. Jos huomaat, että se on haljennut tai rikki, repeytynyt, se on haudattava autiolle paikalle kiittäen sinua uskollisesta palvelusta. Tämä tarkoittaa, että hän on kerännyt itseensä paljon jonkun muun negatiivista energiaa.

Oikealla amuletin valinnalla henkilö löytää onnea ja onnea henkilökohtaisessa elämässään, menestyy ammatillisella alalla, parantaa suhteita muihin ja johtamiseen työssä.