Useita tapoja tehdä amuletteja vaurauden houkuttelemiseksi omin käsin

Nykymaailmassa ei ole ihmistä, joka ei unelmoisi lisärahoista. Tätä varten monet ovat valmiita työskentelemään kovasti, mutta siitä huolimatta tämä ei useinkaan riitä. Tässä tapauksessa vaurauden talisman voi auttaa: sen avulla voit houkutella tarvitsemasi summan lompakkoosi ja toteuttaa vanhan unelmasi.

On monia tapoja, jotka takaavat sinulle rahan lisäämisen. Tehokkain on oman vaurauden amuletin luominen, joka houkuttelee seteleitä ja kolikoita.

kolikko onnen amulettina

Tällainen talisman on joka tapauksessa tehokas: jos teet sen itse tai ostat valmiin asian. Mutta joka tapauksessa sinun on suoritettava tietty maaginen toimenpide sellaiselle vaurauden amuletille.

Helppo tapa saada fiat-rahaa

Suosituin ja tehokkain raha-amuletti on fiat-kolikko tai seteli. Riittää, kun pidät tällaista talismaania lompakossasi etkä kuluta sitä, jotta se houkuttelee sinulle uutta taloutta.

Tällainen amuletti on luotu omin käsin, ja se voidaan tehdä monella tavalla. Seuraavasta menetelmästä tulee yksinkertaisin ja helpoin: miellyttävissä olosuhteissa saamasi seteli tai kolikko on sijoitettava kuutamoon yhdeksi yöksi ja säilytettävä sitten, eikä sitä saa kuluttaa lompakon erilliseen taskuun. On huomattava, että kuun ajanjakson, joka antaa fiat-kolikkollesi voimaa, tulisi laskea planeetan kasvuun.

On parasta valita ei pieni kolikko, vaan melko suuri seteliarvo, koska tässä tapauksessa sovelletaan sääntöä, joka houkuttelee samankaltaisuutta. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on seteli, jonka yksikköarvo on pieni fiat-kolikon muodossa, sinun ei pitäisi luottaa suureen voittoon.

Seteli tulee valita sinulle symbolisella merkityksellä, mikä tärkeintä, että se ei aiheuta epämiellyttäviä assosiaatioita: on hyvä, jos otat tällaisen fiat-kolikon ensimmäisestä palkastasi tai saat sen voittona uudesta yrityksestäsi.

lompakko ja sen salaliitto rahasta

Tärkein sääntö fiat-kolikon luomisessa on ehto, että et käytä sitä jokapäiväisiin menoihin, koska myös lompakon taikavoima kulkee mukana.

raharunko

Kaikkien riimumerkkien joukossa Feu-niminen merkki on vastuussa omistajansa taloudellisesta hyvinvoinnista. Tällainen amuletti ei pysty vain houkuttelemaan rahaa sinulle, vaan myös pitämään sen mukanasi, joten se sopii erityisen hyvin tuhlaukseen taipuville ihmisille.

Jos käytät jatkuvasti tällaista riimumerkkiä, lisää pääomaasi merkittävästi: sinulla näyttää olevan ylimääräinen tunne, joka voi määrittää, kuinka ja missä voit saada suurimman voiton. Tästä syystä tällaisella amuletilla on suuri kysyntä liikemiesten ja liikemiesten keskuudessa.

rune onnen talismanina

Jotta tällaisesta maagisesta rahariimusta tulisi amuletti, riittää, että laitat sen kuvan lompakkoosi tai muuhun paikkaan, jossa säilytät säästöjäsi. Lisäksi päätös laittaa symboli esineeseen, jolla ansaitset suurimman osan voitoistasi, on erittäin tehokas: esimerkiksi tietokoneeseen, puhelimeen tai yksinkertaisesti työpöydälle.

Kun käytät riimua, sinun ei tarvitse lukea tiettyjä sanoja, käänny vain amuletin puoleen omin sanoin ja kysy tarvittavaa. Itse amuletin tulee aina olla käsillä ja kääntyä ajoittain sen puoleen saadakseen apua yksinkertaisesti silittämällä merkkiä.

rahasäkki

Tämä itse tehty amuletti auttaa sinua houkuttelemaan vaurautta ja runsautta kotiisi sekä ratkaisemaan kiireellisiä taloudellisia ongelmia.

Tehdäksesi sen oikein, riittää, että varaat tällaiset tuotteet etukäteen:

  • Luonnonmateriaalista valmistettu pieni kangaskassi. Kangaskankaasta on erittäin helppo tehdä samanlainen itse.
  • Eriarvoisia ja erivärisiä kolikoita, mutta aina ne, jotka ovat tällä hetkellä liikkeessä alueellasi. Eli vain siinä valuutassa, jossa haluat saada lisävoittoa.
  • Luonnollinen eukalyptusöljy.

Raha-amuletin luomisprosessin aikana sinun on voideltava huolellisesti jokainen valittu kolikko eukalyptusöljyllä sanoen samalla seuraavat taikasanat:

"Kopeikka kopikaksi, nikkeli nikkeliksi, viisikymmentä dollaria viiteenkymmeneen dollariin, rupla ruplaan, kultapala kultapalaksi, kaikki hoviin. "

Kun laukkusi on täynnä tällaisia hurmaavia kolikoita, sido se varovasti kaulaan ja laita se turvalliseen piilopaikkaan, josta vieraat eivät löydä sitä. Lisäksi tällainen paikka tulisi valita talon pohjoispuolelta.

kolikot onnenkoruina

Tästä hetkestä lähtien kaikki mahdollinen aineellinen rikkaus, jota tarvitset niin paljon, alkaa houkutella kotiisi. Ajoittain sinun tulee ottaa pussi esiin ja kiittää häntä huolenpidostaan sekä pyytää tarvittaessa uutta apua. Mutta tällaiset toimet tulisi tehdä yksityisesti.

Vahva raha-amuletti

Tämän riitin avulla voit tehdä erittäin tehokkaan amuletin, joka ei vain auta sinua houkuttelemaan tarvittavaa määrää rahaa, vaan myös opettaa sinua huolehtimaan jo omistamistasi. Tämä rituaali suoritetaan melko yksinkertaisesti, mutta vaatii jonkin verran valmistelua.

Ensinnäkin sinun tulee valita oikea päivä tällaisen amuletin luomiseen: sillä on suurin voima, jos suoritat seremonian torstaina tulevan kuukauden taustalla. Tähän päivään mennessä sinun pitäisi hankkia seuraavat asiat:

  • Vihreä vahakynttilä.
  • Uusi punainen pöytäliina.
  • Pieni kangaslautasliina on myös vihreä, aina neliön muotoinen.
  • Yhden ruplan kolikon arvo.
  • Eukalyptuspuun tuore lehti.
  • Luonnollista bergamottiöljyä.

Kun kaikki nämä esineet ovat jo käden ulottuvilla, sinun on odotettava asetettua päivää ja sytytettävä valmis kynttilä tyhjään huoneeseen tarkalleen keskiyöllä. Huoneessa sinun tulee olla yksin, ja pöytä on ensin peitettävä uudella punaisella pöytäliinalla.

palava kynttilä ja rahaloitsu

Aseta nyt neliömäinen pala vihreää kangasta ja valmis kolikko edessäsi. Sitä tulisi levittää hieman bergamottiöljyä ja laittaa eukalyptuksen lehtiin. Tarkasteltaessa tarkkaan taikakolikkoa, kysy tai kuvittele rahasumma, jonka tarvitset ratkaistaksesi kaikki ongelmasi. Siirrä sen jälkeen arkki kolikolla vihreälle lautasliinalle ja sano nämä sanat:

"Saan rahat, se tulee olemaan niin kuin haluan! ".

Nyt sinun on käärittävä itse kangas huolellisesti niin, että kolikko ja lehti ovat kääritty siihen. Tämän taianomaisen esineen tulee aina olla mukanasi, on parasta, jos laitat sen lompakkoosi.

DIY rahanauha

Houkutellaksesi tarvittavan määrän rahaa itsellesi, voit tehdä epätavallisen amuletin omin käsin. Luodaksesi sen, osta seuraavat tuotteet:

  • Punainen silkkinauha.
  • Vihreä villalanka.
  • Uusi ompeluneula.
  • Kirkon kynttilä.

Itse amuletin luomisrituaali tulisi suorittaa vain täysikuussa, täsmälleen kello kaksitoista yöllä. Tätä varten sytytä kynttilä, aseta se pöydälle ja ala varovasti ommella punaista nauhaa koko pituudelta vihreällä langalla. Jokaiseen ompeleeseen tulee liittää nämä taikasanat:

"Ompelen punaista nauhaa, ompelen onnea ja onnea itselleni. Kuten nyt nauhassa on lanka, niin onni ja onni on minun puolellani!

Heti kun teippi on ommeltu koko pituudeltaan, revi lanka irti ja sido löysät päät vahvalla solmulla liittämällä toimintaasi lauseella:

"Niin se tulee olemaan! "

Tällainen amuletti tulee aina kantaa mukanasi, jotta se ei ole vieraiden nähtävillä. Ota se ajoittain käteesi ja toista itsellesi tarvitsemasi summa, ja kun suunnitelmasi on täytetty, älä unohda kiittää vaurauden talismania avustasi. Voit tehdä sen omin sanoin.