Talismanit ja amuletit, jotka tuovat onnea

Onnea puusta ja säkkikangasta valmistettu talisman

Varmasti jokainen teistä on kokenut omasta kokemuksestaan, kun asiat eivät mene hyvin, vaikka yrittäisitte parhaansa. Muinaisista ajoista lähtien ihmiset ovat eri kulttuureja ja uskomuksiahoukuttelee hyvinvointiaja onni käytti erikoisesineitä. Onnea houkuteltiin koruilla, käsintehdyillä esineillä, kasveilla ja muutamilla eläimillä. Amuletit ovat mitä tahansa esineitä, joilla voi olla positiivinen energinen vaikutus omistajansa ympäröivään tilaan houkutellakseen hänen tarvitsemiaan etuja.



Talismaanien ja amulettien tyypit

Metallinen amuletti, joka houkuttelee onnea riipuksen muodossa

Jokaisella kulttuurilla on omat talismaninsa, amulettinsa ja maagiset symbolinsa. Ne, joilla on erinomainen mahdollisuus matkustaa, tuovat välttämättä talismaaneja muista maista. On asioita, jotka suojaavat ihmistä negatiiviselta energialta, pahoilta sanoilta, rahan puutteelta, hedelmättömyydestä ja muilta asioilta. Jokainen henkilö, jolla on talisman, laittaa siihen palan itseään, positiivista energiaansa.

On olemassa amuletteja, jotka on tarkoitettu yhdelle henkilölle, tai ne voivat olla kokonaisia perheitä ja sukupolvia. Mikä tahansa pieni esine tai jalokivi voi toimia "maagisena esineenä", jonka positiivinen vaikutus omistajaan on tärkeä. Joten esimerkiksi monet avioparit pitävät talismanina vihkisormuksia, joita he eivät koskaan ota pois.

Nykyään amuletin valitseminen ei ole erityisen vaikeaa, mutta sinun on ymmärrettävä selvästimiksi valitset sen?. Muuten se ei toimi, vaikka se olisi ladattu positiivisella ja hedelmällisellä energialla.

Onni voi radikaalistimuuttaa kenenkään elämää. Kun onni vaikuttaa, kaikki saa kirkkaita värejä, suunnitelmien toteuttamiselle ei ole esteitä. Mutta hän on niin epävakaa, ja tänään hän seuraa sinua, ja huomenna hän kääntyy pois ja kaikki menee putkeen. Osta onnentalisman houkuttelemaan häntä.


Tavarat, jotka tuovat onnea

Talismanit ja amuletit onnea ja hyvinvointia varten perheessä

Talismanin valitseminen ei ole niin helppoa. Tarjoamme tuotteita, jotka eri kansojen uskomusten mukaan houkuttelevat onnea ja suojaavat vastoinkäymiltä.

  • Tammenterho oli kodin suojelun symboli. Muinaiset viikingit pitivät sitä ikkunan lähellä suojellakseen taloa salamoilta.
  • Afrikan kansojen keskuudessa krokotiilin hampaat houkuttelivat onnea uhkapeleihin.
  • Aasian maissa bambunversoja harkittiinonnen symboli. Feng Shuin mukaan tämä verso tulisi istuttaa ruukkuun ja sijoittaa talon itäosaan talon qi-energian parantamiseksi.
  • Kolmio on ikivanha symboli, jolla on useita merkityksiä. Tämä geometrinen hahmo personoi ihmiselämän syklistä luonnetta: lapsuuden, nuoruuden ja vanhuuden. Se on myös vakauden symboli.
  • Esivanhempamme pitivät hevostauskollinen kumppani ja avustaja, tähän liittyy todennäköisesti myös talisman, kuten hevosenkenkä. Monissa kodeissa hevosenkenkä ripustetaan etuoven yläpuolelle houkuttelemaan onnea ja positiivista energiaa.
  • Dreamcatcher on intialaisesta kulttuurista peräisin oleva talisman. He uskovat, että tämä esine voi suojata pahoilta unilta.
  • Paha silmä on maaginen amuletti, jokanäyttää silmältä ympyrän sisällä. Sitä käytetään talismanina Lähi-idässä.
  • Guardian Lion on suosittu patsas Kiinassa. Yleensä se sijoitetaan talon tai minkä tahansa huoneen sisäänkäynnille. Uskotaan, että patsas suojaa taloa ja omaisuutta roistoilta.
  • Leppäkerttu on hyönteinen, joka tuo onnea. Jos hyönteinen päätyy käteesi, se tarkoittaa, että onni odottaa sinua pian.
  • Kolikko on onnen talisman kaikille
  • Kolikoita löytyy eri kulttuureista jakaikkialla ne symboloivat onnea. Jotkut pitävät hyvänä merkkinä löytää kadulta pudonnut kolikko.
  • Lohikäärme tuo menestystä uran rakentamisessa. Se symboloi voimaa ja johtajuusominaisuuksia, jotka voivat siirtyä tämän hirviön kuvalla varustetun talismanin omistajalle.
  • Miksi säästöpossut ovat usein sian muotoisia? Aasian ja joissakin Euroopan maissa tämä eläin edustaa hyvinvointia ja vaurautta.
  • Kanin jalka (eli takajalka) on suosittu amuletti, joka liittyy hedelmällisyyteen. Siksi tassun käyttö voi tuoda paitsi onnea myös uuden lisän perheeseen.
  • Feng Shuin mukaan hymyilevän Buddhan hahmo voi tuoda suurta menestystä liiketoiminnassa ja vaurautta.
  • Kolmijalkainen rupikonna on aasialainen maskotti, joka on saamassa suosiota muissa maissa.
  • Kissansilmä on puolijalokivi, jonka monet uskovat suojaavan pahalta silmältä ja välttävän vastoinkäymisiä.
  • Kolmen avaimen nippu voi japanilaisten mukaan avata oven vaurauteen, rakkauteen ja hyvään terveyteen.
  • Norsut ovat onnen, pitkäikäisyyden ja viisauden symboleja.
  • Onnenpentacle on viisisakarainen tähti. Tämä on ikivanha symboli, joka voi suojata pahalta ja houkutella onnenpyörää.

"Ulkomaisen" talismaanin edut ja haitat

Henkilökohtainen talisman onnea ja vaurautta varten

Aloitetaan siitä, että jopa talisman, jonka olet itse tehnyt itsellesi, mutta valitsit väärät komponentit, voi olla "vieras". Esimerkiksi kivi, joka ei sovi sinulle, voi työskennellä ratkaistaksesi yhden tai toisen elämäsi alueen.

Joten mitä voi tapahtua, jos valitset tai teet väärän talismanin itse:

  • Se on neutraali, eikä sillä ole vaikutusta elämääsi, käytä sitä koristeena.
  • Sillä on negatiivinen vaikutus ja se tuo mukanaan epämukavuuden tunteen ja pieniä ongelmia.
  • Sillä on voimakasta tuhoisaa energiaa ja se voi vaikuttaa negatiivisesti perhe-elämään, terveyteen ja muihin elämäsi alueisiin.

Siksi on tärkeää paitsi tietää, mitkä asiat tuovat onnea, myös oppia valitsemaan ne oikein. Talismaanien yhteensopivuudesta on paljon suosituksia, vaikka ne olisit itse valmistanut.

Siten mikä tahansa esine voi olla amuletti tai talisman, tärkeintä on uskoa, että se voi tuoda onnea ja positiivisia muutoksia elämääsi. Voit valita itsellesi asian, joka suojaa sinua vastoinkäymisiltä ja houkuttelee onnea melko nopeasti.