Rahatalismanit lompakolle - ominaisuudet, valmistus- ja käyttösäännöt

Talismaanit rahan houkuttelemiseksi lompakkoosi

Riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa sinulla on, haluat silti enemmän. Ihmiset luultavasti alkoivat tuntea jatkuvaa puutettaan siitä päivästä lähtien, kun ensimmäiset kolikot otettiin käyttöön. Joka tapauksessa ihmiset tiesivät kuinka tehdä talismaaneja ja amuletteja houkutellakseen rahaa lompakkoonsa jo ennen paperilaskujen tuloa. Monia tapoja houkutella vaurautta keksivät muinaiset slaavit, yhtä paljon kiinalaiset, jotka alkoivat käyttää kolikoita ennen monia muita kansoja. Yksinkertainen kotitalouden taika on aikalaisten ulottuvilla.

Viisi rikkaan miehen kultaista sääntöä

Joten kaikki rakastavat kolikoita - mutta mistä he pitävät? On olemassa useita tärkeitä sääntöjä, joita sinun on opittava noudattamaan, muuten mitkään amuletit eivät auta houkuttelemaan vaurautta.

  1. Raha rakastaa laskemista. Sanonta syntyi syystä. Niiden, jotka haluavat parantaa taloudellista hyvinvointiaan, tulisi tottua laskemaan käytettävissä oleva käteisvara joka päivä pienintä kolikkoa myöten.
  2. Tätä varten sinun on totuttava pitämään rahasi järjestyksessä, etkä työnnä kolikoita ja seteleitä lukuisiin vaatteiden taskuihin ja unohda niitä. Sääntö numero kaksi on järjestys. Setelit on suoristettava huolellisesti ja taitettava vierekkäin, kolikot tulee kerätä erityiseen lokeroon.
  3. Summa, jonka pidät mukanasi kuluja varten, kannattaa kuljettaa uudessa, siistissä laukussa tai lompakossa. Ei ole niin tärkeää, onko se nahkaa vai edullista korviketta, vaan tärkeämpää on siisteys ja houkutteleva ulkonäkö.
  4. Älä missään tapauksessa laiminlyödä pieniä vaihtorahaa tai kieltäytyä vaihdosta kaupassa, jos se jaettiin kolikoissa. Jos haluat miellyttää myyjää tai tarjoilijaa tippillä, voit antaa vaihdon, mutta tätä tarkoitusta varten, ei kolikoiden halveksunnan vuoksi.
  5. Kolikoita tai seteleitä ei saa siirtää kädestä käteen: on olemassa vaara, että "poimitaan" epäsuotuisaa energiaa. Laskelmia tehtäessä ne asetetaan pöydälle tai tiskille. Kerjäläisille ei anneta kolikoita ojennetussa kämmenessä, vaan hatussa tai laatikossa. Jos niitä ei ole, on parempi pidättäytyä almuista, jotta et pyydä sitä itse myöhemmin.

Kaikki nämä säännöt perustuvat pitkäaikaisiin rahapolitiikan perinteisiin, ja niitä on testannut useampi kuin yksi sukupolvi.

Raharupikonna muinaisella kiinalaisella kolikolla - vaurauden amuletti

Rahan energianhallinta

Kaikki maailmassa on tiiviisti yhteydessä toisiinsa, jatkuvasti liikkeessä olevien energiavirtojen läpäisemä. Rahoitusenergia on olennainen osa tätä kiertokulkua. Ja ihminen voi oppia hallitsemaan sitä niin, että varallisuuden tulo tulee aktiivisemmaksi kuin rahan ulosvirtaus. Taloudellisen ulosvirtauksen estäminen on mahdotonta, eikä se ole välttämätöntä. Mieletön hamstraus ei auta sinua rikastumaan, koska sisään- ja ulosvirtaus ovat toisistaan riippuvaisia.

Rahaa saa ja pitää käyttää! Mutta on yksi edellytys: taloudellisten menojen pitäisi tuoda iloa. Sinun tulee hemmotella itseäsi, jos haluat. Ilmauksen "minulla ei ole varaa" pitäisi kadota sanakirjasta ikuisesti. Sen sijaan sinun pitäisi tottua ajattelemaan näin: "Rakastan vaurautta ja iloitsen sen avaamista mahdollisuuksista, ja rikkaus rakastaa minua. "

Ja rahaa pitää jakaa. Miljonäärit eivät käytä valtavia summia hyväntekeväisyyteen turhaan: se maksaa komeasti. Yhtä tehokasta ei ole kuluttaminen itsellesi, vaan läheistesi ilolle. Halvatkin lahjat ja niiden herättämät lämpimät tunteet tukevat talouteen liittyviä energiavirtoja. Hyvinvointi paranee varmasti, koska rahaa tulee mielellään sinne, missä ilo ja rakkaus hallitsevat.

Lompakko - tärkein rahatalisman

Voit tehdä talismaaneja houkutellaksesi rahaa lompakkoosi itse tai voit ostaa niitä. Molemmat tavat houkutella vaurautta ovat hyviä omalla tavallaan. Jotkut erityisen voimakkaat amuletit vaativat lisäaktivointia, toiset toimivat itsenäisesti ja lisäävät taloudellisen energian virtaa jo läsnäolonsa vuoksi.

Ensimmäinen talisman, joka houkuttelee rahaa, on itse lompakko. Kuten edellä mainittiin, sen ei pitäisi olla kulunut. Kalusteiden siisteys ja huollettavuus on välttämätön edellytys.

Keinotekoiset materiaalit ovat melko hyväksyttäviä, mutta paras vaihtoehto on aito nahka. Suosittu väri on punainen. Se symboloi vaurautta paitsi slaavilaisessa kulttuurissa myös Kiinassa ja Intiassa.

Näin ollen ihanteellinen säiliö seteleille ja pienille kolikoille on punainen nahkalompakko, jossa on lokeroita eriarvoisille seteleille. Olisi hyvä, jos se olisi koristeltu keltaisilla metalliosilla. Erityiset raha-amuletit auttavat vahvistamaan lompakkosi taloudellisesti houkuttelevaa energiaa.

Yleisiä suosituksia raha-amulettien luomiseen itse

Niiden, jotka päättävät tehdä rahaa talismaaneja lompakkoon omilla käsillään, tulee ottaa huomioon: amuletteja ei voida tehdä ja aktivoida tarpeessa. Sinun ei pitäisi pyytää universumista varoja hoitoon tai kertyneen velan takaisinmaksuun. Näin rahaenergia toimii: tarve torjuu sen, mutta vauraus ja ilo houkuttelevat vaurautta. Tästä syystä rikkaat rikastuvat ja köyhät vajoavat syvemmälle köyhyyteen. Kun valitset taloudellisia talismaaneja, sinun tulee ajatella vaurauden tuomia iloja.

Kaikki rahatalismanit tehdään ja aktivoidaan kasvavan kuun aikana. Niistä tulee entistä tehokkaampia, jos ne tehdään ottaen huomioon planeetan aika - esimerkiksi talousasioita hoitavan Jupiterin päivänä ja kellonaikana. Se tapahtuu torstaina, ensimmäisen tunnin aikana auringonnousun jälkeen.

Ajatukset ovat aineellisia. Kun aktivoit amuletteja, sinun tulee kuvitella mahdollisimman tarkasti rikkaiden saatavilla olevat edut, mutta samalla ajatella niitä ei kateudella, vaan ikään kuin sinulla olisi jo kaikki käsissäsi.

Fiat rahaa

Tämä voimakas "lompakko" talisman mainitaan usein eri kansojen saduissa. Mutta toisin kuin näkymätön hattu tai itse koottu pöytäliina, se on todella olemassa. Lisäksi voit tehdä sen itse. Totta, se toimii hieman eri tavalla kuin sadussa on kuvattu: sillä ei voi maksaa, se pitää vain kantaa mukana lompakossa.

Lunastamattoman kolikon valmistamiseksi tarvitset, kuten amuletin nimestä ilmenee, kolikon, ei yksinkertaisen, vaan erityisen kolikon omistajalle. Se voi olla esimerkiksi kolikko ensimmäisestä palkasta, lahjoitettu vuosipäivärupla, löydetty vanha kolikko tai mikä tahansa muu epätavallinen historiallinen kolikko.

Lompakon amuletti on lunastamaton seteli

Kolikkoa varten ommellaan pieni, suunnilleen kolikon kokoinen laukku. Sen on oltava valmistettu punaisesta kankaasta, mieluiten puuvillasta, villasta tai pellavasta, eli luonnonmateriaalista.

Ennen kuin laitat kolikon pussiin, se tulee "kylpeä" kasvavan kuun valossa ja puhua sitten erityisellä tavalla. Tämä tehdään omin sanoin. Erityinen kolikko tuodaan huulille, pidetään kupeissa kämmenissä ja pyydetään hiljaa apua varallisuuden hankkimisessa. Sinun täytyy ehdottomasti luvata talismanille, että rahat käytetään hyvään ja iloon. Sitten sinun tulee kiittää kolikkoa avusta, piilottaa se valmisteltuun pussiin ja sitoa se punaisella tai kultaisella nauhalla tai langalla. Tämän jälkeen ei jää muuta kuin laittaa talisman lompakkoosi ja odottaa lumotun kolikon vaikutusta.

Kolikon tapaan luodaan toinen talisman, jolla on samanlainen merkitys - niin kutsuttu lunastamaton seteli. Jotkut lähteet suosittelevat universaalin dollarin käyttöä tämän amuletin luomiseen. Mutta useimmat ovat yhtä mieltä siitä, että paikallinen valuutta on tehokkain. Talismanin valmistusprosessi on sama kuin kolikon, paitsi että tarvitset hieman suuremman pussin - tarpeeksi mahtumaan kolmioon taitettu seteli.

Muinaisten slaavien amuletit

Esivanhemmat käyttivät kolikoiden lisäksi myös yksinkertaisia, yleisesti saatavilla olevia taloustavaroita rahallisten talismaanien valmistukseen. Mutta kaikki eivät olleet sopivia, vaan vain ne, jotka toivat voittoa omistajalle. Siten paimen saattoi tehdä amuletin lampaan villasta, maanviljelijä kourallisesta viljasta, puuseppä puusta. Pieni määrä "onnekkaa" tuotetta käärittiin punaiseen paperiin ja kuljetettiin kukkarossa - nykyaikaisten lompakoiden analogissa. On syytä selventää, että tuolloin paperisetelit eivät olleet vielä tulleet käyttöön, joten maksuissa käytettiin vain eriarvoisia kuparista, hopeasta ja kullasta valmistettuja kolikoita.

Varallisuutta houkuttelevat slaavilaiset amuletit hopeasta

Kolikoiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen he käyttivät kestäviä pusseja - niitä kutsuttiin kukkaroiksi tai pussiksi. Ne oli usein koristeltu koruompeleilla, jotka saattoivat muuttaa lompakon tehokkaaksi taloudelliseksi amuletiksi. Punaiset langat vaadittiin. Kirjonta-aiheena olivat onnensymbolit, jotka houkuttelevat vaurautta: hevosenkengät, tähkät, aurinko säteineen jne.

Muuten, hevosenkenkää pidetään edelleen vaurauden ja onnen symbolina. Et tietenkään voi laittaa sitä lompakkoosi, mutta metalliset pienoiskuvat sopivat tähän hyvin. Amuletteja on puhuttava samalla tavalla kuin fiat-rahaa, jotta ne aktivoituvat.

Malakiittia pidetään "rahallisimpana" kivenä. Pienetkin käsittelemättömät tämän kiven palaset houkuttelevat rahaa lompakkoon, jos ne lumoavat samalla tavalla kuin kolikot ja muut raha-amulatit. Riipus, helmi tai yksinkertainen malakiittipala on piilotettu lompakon salataskuun ja sitä käytetään jatkuvasti laittamatta sitä pois.

Muiden kansojen raha houkuttelee

Mutta tätä muiden maiden asukkaat käyttävät houkutellakseen vaurautta:

  • Viiden siunauksen symboli on yleinen Kiinassa. Tämä on ympyrä, jonka keskellä on ikuisuuden universumi-niminen merkki, ja sen ympärillä on viisi lepakkoa. Kiinan kielessä näiden eläinten nimi on sopusoinnussa sanan "onnellisuus" kanssa. Jokainen hiiri edustaa yhtä siunauksista: pitkäikäisyys, ilo, onni, terveys, rikkaus.
  • Myös Kiinassa rahasyöttinä käytetään muinaisia pyöreitä kolikoita, joiden keskellä on neliönmuotoinen leikkaus. Nykyään nämä ovat enimmäkseen moderneja käsitöitä - tämän tyyppiset todelliset kolikot poistuivat rahoitusliikkeestä 1100-luvulla. Yksi tunnetuimmista Feng Shui -symboleista, raharupikonna, pitää tällaista kolikkoa suussaan.
  • Salomon sinetti houkuttelee vaurautta juutalaisilta ja arabeilta. Se on kuusisakaraisella tähdellä varustettu medaljonki, joka on yleensä valmistettu jalometalleista ja koristeltu muinaisilla symboleilla.
  • Mjolnir, Thorin vasaran miniatyyriesitys, on skandinaavisten käytössä.
  • Neliapila on suosittu Länsi-Euroopassa. Tämä voi olla joko todellinen kuivattu lehti tai sen kuva.
  • Skarabeukset tuovat vaurautta egyptiläisille. Kuvia kovakuoriaisista kiinnitetään medaljoneihin ja kaiverretaan kivestä. Niitä käytetään salaa.
Lompakkosi täyttyy rahalla talismaanien ansiosta

Kuinka magnetoida rikkaus

Toinen mielenkiintoinen tapa ansaita rahaa talismaaneilla lompakossa on magneettisen rautamalmin käyttö. Talousmagneetin valmistamiseksi sinun on käytettävä rautaa, suurta viilaa tai mitä tahansa magneettia. Tarvitset myös kultamaalin tölkissä tai nesteessä.

Rautaviilan saaminen viilalla vaatii jonkin verran vaivaa. Et tarvitse paljon, vain ripaus riittää. Sahanpuru tulee peittää kerroksella kultaista maalia ja antaa kuivua. Ota sitten magneetti. Syntyneet lastut kerätään sille ja annetaan magnetoitua 24 tuntia, minkä jälkeen ne kerätään pieneen paksusta punaisesta kankaasta valmistettuun pussiin. Tällaisia amuletteja rahan houkuttelemiseksi lompakkoon käytetään eri maissa, joten on mahdotonta sanoa tarkalleen, missä ne keksittiin. Syynä niiden suosioon on niiden helppo valmistus ja korkea hyötysuhde.